Home > Team Next Gear

Team Next Gear

Wij willen impact maken en samen winnen

Ons team is een mix van talent en ervaring. Youngsters en nestors die zich in hun vakgebied hebben bewezen. Wat wij delen is de wil te winnen, samen met onze klanten.

Alwin Bloem
B2B Financieringen
Alwin is jouw partner als jij snel en voordelig groeikapitaal of financiering zoekt. Zijn wereldwijde netwerk staat garant voor de beste financieringsoplossing.
Lees meer
Charles Amkreutz
HRM & 360 graden trajecten
Met respect voor het team weet Charles de knelpunten en het verbeterpotentieel haarfijn te benoemen.
In flinke en soms mondiale trajecten weet hij het overzicht te bewaren en zorgt hij ervoor dat de doelen niet alleen gedragen, maar ook echt gerealiseerd worden
Lees meer
Edward van Lunsen
Founding Partner
Founder, verbinder en aanjager van Next Gear. Edward heeft inmiddels tientallen ondernemingen en ondernemers helpen doorgroeien naar een volgende fase.
Lees meer
Liv-Eva Veenman
Marketing Strateeg
Liv-Eva is jouw kritische sparringpartner bij het herzien of juist het ontwerp van business strategieën en proposities. Expert in marketingstrategieën met concrete uitvoeringsstappen.
Lees meer
Anne-Martine van Kerkhof
Search en Recruitment
Anne-Martine is jouw oprechte en zeer discrete maar duidelijke business partner. Zij vindt de juiste kandidaat die bij het DNA van jouw onderneming past.
Lees meer
Bernard de Vries
Partner | Sales Trainer
Mijn 20 jaar ervaring als salesmanager, accountmanager en sales trainer zet ik graag in voor jouw MKB-onderneming. Na een carrière binnen de signing en mediawereld heb ik de nodige ervaring opgedaan binnen de automotive.
Lees meer
Peter Schram
Supply Chain Expert
Peter helpt organisaties om hun doelstellingen te realiseren.
Betere beslissingen maken voor “people, planet en profit”.
Lees meer
Céline von der Meer
Team Performance Coach
Céline is dé persoon om het beste uit jullie teams en medewerkers te halen. Als trainster van NLP-coaches weet zij effectief teams naar een hoger plan te trekken. Weg met de remmen en blokkades!

Lees meer