Home > Onze aanpak

Onze aanpak

360 graden inzicht in jouw bedrijf

Als je alleen een deelprobleem aanpakt, blijft de oorzaak bestaan. Zonde van alle tijd en geld. Daarom hanteren we een integrale benadering. Via een 360-graden-aanpak maken we samen verbeterpotentie zichtbaar binnen elk bedrijfsdomein, zodat je aan de hand van werkbare adviezen je ambitie wél kunt realiseren.

  • Analyse: verkenning via Business MRI of intensieve interviewrondes
  • Reporting: inzicht en concreet advies
  • Actie: zelf verbeteren of samen met onze specialisten
Plan je intake
Mens en organisatie, strategie, commercie, financieel, uitvoering
Echt inzicht geeft focus en voorkomt energieverspilling.
Strategie

Strategie

Zonder duidelijke richting kom je nergens. Richt jezelf niet alleen op de kleine brandjes, maar zorg voor een toekomstbestendig businessmodel.

Commercie

Commercie

Benut alle kansen op verkoopvlak en haak niet te laat in op online mogelijkheden. Samen tillen we marketing en sales – afzonderlijk én in combinatie – naar een hoger plan.

Financieel

Financieel

Bankier jij nog als 10 jaar geleden of ken jij de weg naar de nieuwe financiers? Samen sturen we op een gezonde cashflow, maar kijken we vooral ook verder. Krijg toegang tot de juiste financieringen, ontdek de bespaarmogelijkheden van herfinanciering én benut alle subsidiemogelijkheden.

Uitvoering

Uitvoering

De eerste winst boek je door intern minder te verspillen. Ons team leert jouw mensen zelf te verbeteren. Snelwegen zijn niet voor niets recht aangelegd. Zorg eerst dat het proces goed staat en ga daarna automatiseren.

Mens en organisatie

Mens en organisatie

Bij veel mkb-bedrijven kan er winst worden geboekt door effectieve overlegstructuren. Al gehoord van de EOS methode? Niet oeverloos vergaderen, maar concreet overleggen en vooruitgang boeken op de doelen. Laat je inspireren en verder helpen door de talenten van Next Gear.

Wij willen impact maken en samen winnen

Ons team is een mix van talent en ervaring. Youngsters en nestors die zich in hun vakgebied hebben bewezen. Wat wij delen is de wil te winnen, samen met onze klanten

Bekijk ons team