Home > Groeien als ondernemer

Groeien als ondernemer

Groei als ondernemer mét je bedrijf

Snelle, gerichte bedrijfsgroei is een samenspel tussen jouw persoonlijke performance en die van jouw team. Gelukkig sta je er als ondernemer niet alleen voor. Samen zorgen we voor rust en overzicht binnen je scale-up of geven we je start-up een vliegende start. Op de manier waar jij het meest bij gebaat bent. Ga aan de slag met een ervaren Next Gear business coach. Schakel hulp in bij specifieke uitdagingen. Of til via een verbetertraject je totale onderneming naar een hoger plan. 

Help mijn bedrijf groeien
Next Gear We accelerate your performance

3 maanden traject

Wij gaan samen 2-wekelijks aan de slag. Op basis van jouw concrete behoefte en uitdaging zullen wij in 3 maanden al flink resultaat boeken.
Jij kan naast de 6 sessies tijdens het traject terecht met je actuele uitdagingen voor sparren en klankbord.

Deze module is uitermate geschikt als jij wilt ervaren welke vooruitgang je kan boeken door samenwerking met een ervaren business mentor.
Gemiddeld wordt de investering in 5-voud terugverdiend tijdens de eerste sessies.

6 maanden traject

Hét MKB groeiprogramma waarbij jij in 6 maanden naast business coaching kan aansluiten bij , 4 kennis-en intervisie sessie door de besten in de markt op het gebied van Finance, HRM, Commercie en Leiderschap. Naast het benutten van de verbeter potentie in jouw bedrijf en het vormen van een winnende toekomstvisie gaan wij ook aan de slag met jou als ondernemer.

De ondernemers die jou voorgingen behalen gemiddeld 30% meer rendement. Zij waren vooral blij met het krijgen van meer overzicht, inzicht en een duidelijke fundament onder verdere groei.Inhuur specialisme

Op projectbasis krijgen jij en jouw team de beschikking over top specialisten die hun vak echt verstaan.
Onderstaand een selectie van vaak doorlopen trajecten :

- Inzicht in cashflow en het regelen van (her)financiering
- Verbetering van de samenwerking in (management)teams
- Een verbeterslag maken met jouw commerciële organisatie


Business coaching scale-ups

Wanneer je bedrijf snel groeit, kom je als ondernemer voor nieuwe uitdagingen te staan. De belangen en impact van je beslissingen nemen toe en er wordt steeds meer van je verwacht. Je wilt rust creëren om meer áán je bedrijf te werken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je voelt je steeds vaker de bal in een flipperkast, terwijl je aan de knoppen wilt staan. Daarnaast ben jij veelal degene die alleen de juiste keuzes moet maken. Tijd voor verandering! Jouw Next Gear business coach helpt je naar rust in je hoofd, grip op je agenda en voldoende geld op de bankrekening.

Plan je intake

Business coaching start-ups

Als startende ondernemer loop je over van enthousiasme en zelfvertrouwen. Jij gaat van jouw start-up een succes maken. Maar een vliegende start is helaas niet vanzelfsprekend. Er komt minder omzet binnen dan je had verwacht. Er zijn onvoorziene kosten en je hebt moeite om je rekeningen te betalen. Of je hebt onderschat wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Gelukkig kun je terugvallen op een ervaren Next Gear coach. In een mentoringtraject gaan we samen aan de slag om jouw bedrijf én ondernemerschap een vliegende start te geven.

Plan je intake

Maak kennis met onze specialisten

Edward van Lunsen
Founding Partner
Founder, verbinder en aanjager van Next Gear. Edward heeft inmiddels tientallen ondernemingen en ondernemers helpen doorgroeien naar een volgende fase.
Lees meer
Liv-Eva Veenman
Marketing Strateeg
Liv-Eva is jouw kritische sparringpartner bij het herzien of juist het ontwerp van business strategieën en proposities. Expert in marketingstrategieën met concrete uitvoeringsstappen.
Lees meer
Alwin Bloem
B2B Financieringen
Alwin is jouw partner als jij snel en voordelig groeikapitaal of financiering zoekt. Zijn wereldwijde netwerk staat garant voor de beste financieringsoplossing.
Lees meer

Bekijk de succesverhalen van onze klanten

Naar klantcases