Home > Groeien als ondernemer

Groeien als ondernemer

Groei als ondernemer mét je bedrijf

Snelle, gerichte bedrijfsgroei is een samenspel tussen jouw persoonlijke performance en die van jouw team. Gelukkig sta je er als ondernemer niet alleen voor. Samen zorgen we voor rust en overzicht binnen je scale-up of geven we je start-up een vliegende start. Op de manier waar jij het meest bij gebaat bent. Ga aan de slag met een ervaren Next Gear business coach. Schakel hulp in bij specifieke uitdagingen. Of til via een verbetertraject je totale onderneming naar een hoger plan. 

Help mijn bedrijf groeien

Business coaching

Wij zijn jouw buddy in een kort en intensief starttraject. In 6 sessies gaan we in op zowel persoonlijke als bedrijfskundige uitdagingen. De inzichten kun je tussendoor direct toepassen in jouw praktijk. 100% maatwerk, gericht op concreet resultaat.

Expertise

Laat jezelf of jouw teamleden coachen op specifieke thema's, zoals modern sales, leiderschap of operationele verbetering. Of schakel ons in voor winnende ondernemingsplannen en herpositionering. Voor alle vitale disciplines binnen jouw bedrijf hebben wij topspelers klaarstaan.

Verbeterteam

Via een effectieve Business MRI leggen we pijnpunten bloot en stellen we binnen 4 weken een plan van aanpak op. Vervolgens helpt ons divers samengesteld X-team je in korte tijd jouw bedrijfsperformance verbeteren. Geen interim zitvlees, maar kennis en daadkracht naast jouzelf en je teamleden.

Business coaching scale-ups

Wanneer je bedrijf snel groeit, kom je als ondernemer voor nieuwe uitdagingen te staan. De belangen en impact van je beslissingen nemen toe en er wordt steeds meer van je verwacht. Je wilt rust creëren om meer áán je bedrijf te werken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je voelt je steeds vaker de bal in een flipperkast, terwijl je aan de knoppen wilt staan. Daarnaast ben jij veelal degene die alleen de juiste keuzes moet maken. Tijd voor verandering! Jouw Next Gear business coach helpt je naar rust in je hoofd, grip op je agenda en voldoende geld op de bankrekening.

Plan je intake

Business coaching start-ups

Als startende ondernemer loop je over van enthousiasme en zelfvertrouwen. Jij gaat van jouw start-up een succes maken. Maar een vliegende start is helaas niet vanzelfsprekend. Er komt minder omzet binnen dan je had verwacht. Er zijn onvoorziene kosten en je hebt moeite om je rekeningen te betalen. Of je hebt onderschat wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Gelukkig kun je terugvallen op een ervaren Next Gear coach. In een mentoringtraject gaan we samen aan de slag om jouw bedrijf én ondernemerschap een vliegende start te geven.

Plan je intake

Maak kennis met onze specialisten

Edward van Lunsen
Founding Partner
Founder, verbinder en aanjager van Next Gear. Edward heeft inmiddels tientallen ondernemingen en ondernemers helpen doorgroeien naar een volgende fase.
Lees meer
Liv-Eva Veenman
Marketing Strateeg
Liv-Eva is jouw kritische sparringpartner bij het herzien of juist het ontwerp van business strategieën en proposities. Expert in marketingstrategieën met concrete uitvoeringsstappen.
Lees meer
Alwin Bloem
B2B Financieringen
Alwin is jouw partner als jij snel en voordelig groeikapitaal of financiering zoekt. Zijn wereldwijde netwerk staat garant voor de beste financieringsoplossing.
Lees meer

Bekijk de succesverhalen van onze klanten

Naar klantcases