Home > Klantcases > Welvaere: van start-up naar stevige scale-up

Welvaere: van start-up naar stevige scale-up

Bedrijf: Welvaere
Ondernemer: Chiel Kraai
Branche: productie en handel

Welvaere is dé specialist in outdoor en wellness producten. Het Nijkerkse bedrijf timmert sinds de oprichting in 2012 in eigen land hard aan de weg en inmiddels is ook een Europese opmars in volle gang. Anno 2022 heeft Welvaere meer dan 30 medewerkers in dienst en staan er vestigingen in Nederland, Duitsland en België. En het bedrijf groeit nog elke dag door.

Onze oplossingen

Snelle groei en torenhoge ambities brengen echter ook nieuwe uitdagingen met zich mee: hoe creëer je richting en zorg je dat je organisatie klaar is voor de volgende stap? En hoe houd je als ondernemer het overzicht? Next Gear hielp en helpt Welvaere doorschakelen van snelle start-up naar stevige start-up.

  • Organisatorische verbeteringen
  • Opschaling productie
  • Ontwerp toekomstbestendig business model
  • Coaching bedrijfsleider en DGA

‘Fijne buddy’

Ondernemer Chiel Kraai: ‘Edward heeft ons veel geholpen met structuur krijgen in het bedrijf na een groeiperiode. Met onze gesprekken heeft hij laten zien waarop wij de focus moet liggen en ons klaargemaakt voor een volgende groeifase. Hij is direct en daardoor een fijne buddy om mee te sparren over onze uitdagingen en de oplossingen.’

Chiel Kraaij Welvaere Next Gear

Terug naar overzicht