Programma’s

Gouden eieren en blauwe oceanen   

Een workshop waarbij wij in enkele dagdelen onderscheidend vermogen en een unieke propositie ontwikkelen. 

Waarom ?
Met eenheidsworst of zonder een duidelijke positionering kan jij nooit een eenduidige, duidelijke en effectieve boodschap communiceren.
Zonder scherpte in jullie onderscheidend vermogen en unieke propositie kan jouw media bureau onmogelijk winnende campagnes maken. Zorg dus eerst voor de kern van jouw boodschappen en ga dan aan de slag. 

Wat ?
Naast korte theorie vooral zeer interactief. 

Wie ?
Het MT of de ondernemer én de verantwoordelijken van verkoop & marketing 
Volg Next Gear op linkedin of Facebook om op de hoogte te blijven van groepssessie voor de eind verantwoordelijken verkoop en marketing  

Stop de Bermuda driehoek 

Een workshop waarbij wij voor de 3 belangrijkste doelgroepen de klantreis en het commerciële traject in kaart brengen. In 4 dagdelen heb jij de bouwstenen en plan van aanpak om commercieel met scherp te gaan schieten. Knelpunten en verbeterpotentieel zijn scherp en een draaiboek om aanzienlijk te gaan versnellen. 

Waarom ?
Veel bedrijven meten alleen het resultaat in omzet en marge. Enorme bedragen worden uitgegeven aan sales en marketing waarvan een flink deel verdwijnt in de driehoek. Meet niet het eindresultaat, maar zet flinke stappen in de kritieke factoren. Het echte verschil zal jij maken op de kritieke stappen in zowel de klantreis als het verkoopproces. Het resultaat flink verbeteren doe je door aan de juiste knoppen te draaien. Meer omzet, rendement en werkplezier wil toch iedereen !

Wanneer ?
Indien jij de volledige potentie uit jouw commerciële organisatie wilt halen. Uiteraard ook zeer geschikt indien jij een nieuwe markt wilt aanboren of een nieuwe propositie gaat lanceren.

Wat ?
Zeer interactief waarbij wij de processen en vitale stappen in kaart brengen. Per stap brengen wij de verbeterpotentie en kansen in kaart waardoor een actieplan ontstaan voor een winnende commerciële aanpak. 

Wie ?
Afhankelijk van de omvang en de structuur van jouw bedrijf. Naast de ondernemer minimaal ook de eindverantwoordelijken voor verkoop en marketing. Bij voorkeur ook het hoofd van de binnendienst/office manager.

Zweten op de hei 

Samen met jouw MT een heisessie waarbij de basis voor nieuwe groei wordt gelegd.  
Het programma en het team van Next Gear is afhankelijk van jouw ambitie en specifieke knelpunten of kansen. Waar liggen jouw uitdagingen? Naar behoefte zal een van de specialisten partners aansluiten om jullie dominante uitdaging echt bij de hoorns te vatten.
Zonder oplossing en duidelijke aanpak gaan wij niet naar huis !

Zelf heb ik aan tientallen heisessies mogen deelnemen. Al deze sessies waren zeker gezellig en goed voor de teamgeest. Helaas was het echte resultaat vaak minder goed. Er zijn diverse redenen waardoor goede ideeën en plannen niet tot uitvoering komen. Next Gear kan jou adviseren, coachen of aan boord stappen. Als directeur van MKB bedrijven merkte ik dat zelf alle rollen vervullen tijdens deze sessies bijna onmogelijk was. De rol van regisseur en acteur laat zich moeilijk in een persoon vangen. 

Laat mij weten wat jouw doel is en wij zorgen met onze partners voor een heisessie die niet alleen erg gezellig is, maar een fundering legt onder de volgende fase van jouw bedrijf en het team. 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content