Verkoop bedrijf

ZET OP TIJD DE JUISTE STAPPEN                 

Ben jij van plan om over een aantal jaren jouw bedrijf te verkopen?
De verkoop is een intensief en vaak langdurig traject. 

Ruim voordat jouw bedrijf in de verkoop gaat zal je een aantal zaken goed op orde moeten hebben. Ik ga ervan uit dat jij voor een optimale verkoopprijs gaat. Uiteraard met een stabiele toekomst voor jouw trouwe medewerkers. Het mes zal aan twee kanten snijden. De acties  noodzakelijk voor de groei van een bedrijf verschilt namelijk marginaal van een goede exit voorbereiding. De organisatie, de omzet en het rendement zullen al sterk verbeteren.  Tijdens onze kennismaking deel ik graag mijn kennis en ervaring. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

OPTIMALISEREN

De koper van vandaag beoordeelt jouw bedrijf niet alleen op historische winsten. Enorm belangrijk voor waardebepaling zijn onder andere:

Ik ben geen bedrijvenmakelaar, maar ik help jou de fase ervoor. Samen maken we jouw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk.
Mooi voordeel is dat tijdens onze samenwerking jouw bedrijf automatisch al extra zal groeien. 

Meer weten? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende 90 minuten intake. Bel mij op 0655477829 of laat een bericht achter.

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content