Verkoop bedrijf

ZET OP TIJD DE JUISTE STAPPEN                 

Jouw bedrijf verkopen is een zeer intensief en vaak langdurig traject.
Meermalen heb ik aan de kopende en verkopende zijde een dergelijk traject mogen meemaken. Vanuit deze ervaringen kan ik jou als verkopende partij enorm ondersteunen in de fase voor de verkoop van jouw bedrijf.
 
Ruim voordat jouw bedrijf in de verkoop gaat zal je een aantal zaken echt goed op orde moeten hebben.
Ik ga ervan uit dat jij voor een optimale verkoopprijs gaat. Uiteraard met een stabiele toekomst voor jouw trouwe medewerkers.

De diverse acties  die jij moet nemen zijn nagenoeg gelijk aan de stappen die jij moet zetten indien je flink wilt groeien.
Graag deel ik met jou een checklist met onderdelen waar de kopende partij naar gaat vragen. De diverse zaken oppakken zal direct een positief effect hebben om toekomstige omzet en marge. Een mooie bijvangst zou ik zeggen.

Wil jij met mij sparren of de checklist ontvangen : 

OPTIMALISEREN VOOR DE VERKOOP

Ik spreek nog veel ondernemers die ervan uitgaan dat de verkoopprijs gebaseerd wordt op de historische winsten. Niets is minder waar.
Uiteraard is het wel een van de factoren. Leidend zijn voor de kopende partij is de potentie in de toekomst. Denk hierbij onder andere aan :

Ik ben geen bedrijvenmakelaar, maar ik help jou graag de fase voor de verkoop.

Mijn doel is jouw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de verkoop. Niet even de buitenkant poetsen, maar samenwerken aan de vitale verbeteringen. Uiteraard met jouw team.  De investering zal zich al snel in een 10-voud terug verdienen.  

Wil je meer weten?
Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende 90 minuten intake. Bel mij op 0655477829 of laat een bericht achter.

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content