Over NEXT GEAR

AANGENAAM !

Ik ben Edward van Lunsen. Getrouwd met Jacqueline en samen hebben wij 2 geweldige tieners.
Next Gear staat voor mijn eigen volgende versnelling én mijn marktaanbod aan het middelgrote MKB.

Ruim 20 jaar heb ik in directies van een corporate onderneming gewerkt. De laatste 10 jaar was ik verantwoordelijk voor meerdere bedrijven van MKB omvang met 20-100 medewerkers. De no-nonse cultuur bij deze bedrijven paste erg goed bij mij. Ik heb in deze fase mijn rugzak aan kennis en ervaring flink mogen vullen. Concreet heb ik 4 bedrijven van verlies of magere groei naar een duidelijk volgend niveau mogen brengen.  Op het moment dat ik tegen ruim 150 medewerkers ging aankijken werd de baan voor mij teveel besturen. Tijd voor mijn eigen Next Gear.

Vanaf 2015 heb ik een aantal jaren als interim directeur voor o.a. investeerders gewerkt. Ik ben trots dat ook hier flinke resultaten geboekt zijn. Natuurlijk moet ook bij mij de kachel roken, maar geld is niet mijn drijfveer. Waar ik echt energie van krijg is ondernemers die ik 2 jaar later spreek en hoor dat zij echt flinke sprongen hebben gemaakt. Daar doe ik het voor !

Om mijzelf en de MKB ondernemer het beste van dienst te zijn heb ik een format ontwikkeld. Daarbij kom ik optimaal in mijn kracht en kan jou als ondernemer de meeste toegevoegde waarde bieden tegen een faire prijs.

WAT KOST DAT WEL NIET ?

Bij een wederzijdse klik gaan wij 6,  9 of 12 maanden aan de slag. Mijn tarief is 2.500,= per maand gedurende minimaal 6 maanden. Ik ben dan wel 24/7 voor jou bereikbaar en 3 dagdelen per maand bij jouw onderneming aanwezig. Door deze aanpak hebben wij een periode waarin echt stappen gemaakt worden en  de verbetering wordt geborgd.

Samen met een aantal toppers in het vak hebben wij ook een 2 daags arrangement waarbij met de DGA of zijn gehele leiderschapsteam het pad naar succes en direct resultaat worden geboekt.

WAAROM HET MKB ?

De sfeer en de no-nonsense mentaliteit binnen het MKB passen bij mij. Als zoon en kleinkind van ondernemers weet ik dat ondernemen niet altijd rozengeur en maneschijn is. Het is soms gewoon afzien en doorgaan.  Ik krijg veel voldoening om ondernemers en  hun teams echt verder te helpen. De wendbaarheid en besluitvaardigheid binnen het MKB zorgen ervoor dat al snel flink resultaat geboekt wordt.

Onderstaand een link naar mensen waarmee ik heb samengewerkt. Veel opdrachtgevers staan daar niet bij omdat ik 100% vertrouwelijk en vaak onder de radar werk.

 

INTERESSE ?

Neem vrijblijvend contact op


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content