Over NEXT GEAR

NEXT GEAR: groei door visie en verbinding

Welkom op mijn website !

Wat mij drijft

Ik heb een passie voor het MKB en vooral veel bewondering voor de zelfstandig ondernemer. Zelf heb ik als aangesteld directeur 5 bedrijven in een volgende fase mogen helpen. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam als interim en coach.  Het combineren van mijn kennis en ervaring met jouw ondernemerschap blijkt een zeer sterke succesformule.

Waar ik voor sta

Discretie, vertrouwen, en transparantie. Dit is de basis voor een echt goede samenwerking.

Ik zet mijn energie en kennis in om te inspireren,  motiveren en confronteren. Altijd vanuit een positieve en respectvolle benadering. Samen zorgen wij ervoor dat jij  ‘op de business’ komt. 

Mijn belofte 

Na een quick scan en workshop richten we ons samen op jouw doelen en hoe we deze daadwerkelijk kunnen realiseren. Ik help richting bepalen en deze koers vertalen in duidelijke doelen en een optimale uitvoering. Samen aan de slag voor een volgende versnelling. Na afloop van een compleet traject heb jij:

Onderstaand een link naar een rapport van de ING Bank over het MKB.
Om tot de koplopers in jouw branche te horen zijn een aantal bouwstenen vereist. Sterker nog indien jij hiermee niet aan de slag gaat zal jouw bedrijf langzaam afglijden. 
Lees deze whitepaper maar eens

INTERESSE ?

Neem vrijblijvend contact op


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content