Over NEXT GEAR

NEXT GEAR: groei door verbinding

Met NEXT GEAR help ik, Edward van Lunsen, bedrijven hun ambities waar maken. Ongeacht de fase waarin ze zich bevinden.

Wat mij drijft

Ik heb gedurende mijn loopbaan de absolute passie voor het doen groeien en verbeteren van (MKB-)bedrijven ontdekt. En dit tot een specialisme gemaakt. Ruim 20 jaar heb ik als eindverantwoordelijke – samen met mijn teams – diverse bedrijven en business units duidelijk winstgevender gemaakt. Sinds 2015 heb ik als interim, sparringpartner en workshopbegeleider meerdere bedrijven geholpen hun ambitie waar te maken.

Waar ik voor sta

Bij NEXT GEAR gaat het altijd om discretie, vertrouwen, en transparantie. Dit is de basis voor een echt goede samenwerking. Ik zet mijn energie en kennis in om u én uw team te motiveren, inspireren, uitdagen en confronteren. Altijd vanuit een positieve en respectvolle benadering. Samen zorgen wij ervoor dat u weer ‘op de business’ komt. 

Mijn belofte aan u

Na een quick scan en workshop richten we ons samen op uw doelen en hoe we deze daadwerkelijk kunnen realiseren. Ik help u richting bepalen en deze koers vertalen in duidelijke doelen en een optimale uitvoering. U en uw team gaan aan het werk in een volgende versnelling. Na afloop van een compleet traject heeft u:

Waarom u met uw bedrijf tot de koplopers wilt behoren….? Lees deze whitepaper maar eens

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content