Over NEXT GEAR

Next Gear helpt jou met de volgende versnelling van jouw bedrijf.
Knelpunten wegnemen en de versnellers aanbrengen.

Achtergrond Edward van Lunsen 
Bij een familie onderneming met ruim 15.000 medewerkers heb ik mijn rugzak mogen vullen. Via de commerciële lijn, waar ik op het vlak van marketing en verkoop alle posities heb vervuld, ben ik verantwoordelijk geworden over meerdere bedrijven met zowel een handels,- als een productie component. B2B én B2B2C. Zowel nationaal als internationaal. Mijn opdracht was daarbij altijd zorgen voor flinke groei.

Bij deze bedrijven met 20-100 medewerkers heb ik mijn voorkeur voor de no-nonsense MKB cultuur ontwikkeld. Daarnaast kom ikzelf uit een ondernemersnest. Eind 2014 ben ik zelfstandig geworden en in opdracht van investeerders & ondernemers gaan werken. Als eindverantwoordelijke of als coach & sparring partner. Mijn kracht is jou helpen om meer resultaat te behalen én het ondernemen vooral leuk te houden of te maken.

Partnerships :

Met een aantal kennisbedrijven werken wij zeer intensief samen.

MKBTR – Ede
Online Leadbox – Nijkerk
Harbour 360 – Amersfoort
BiiC – Papendrecht

Naast deze bedrijven werken wij met ruim 15 topspecialisten die ook geloven in zeer effectief kennis delen. Geen dikke rapporten of langdurige trajecten. Geen dure en fulltime interim jobs, maar extreem effectief. Alleen aan boord in de uren dat de echte toegevoegde waarde wordt geboden.

Ambitie :

Van Next Gear dé partner van het MKB in Midden Nederland te maken. Next Level in advies en ondersteuning.
Door kennis en daadkracht beschikbaar te stellen op onderdelen waarop jouw bedrijf kan versnellen of juist blokkades ondervindt. In onze aanpak gaan wij altijd naast de ondernemer en zijn/haar team staan.

 

 

INTERESSE ?

Neem vrijblijvend contact op


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content