Over NEXT GEAR

AANGENAAM !

In dienst van corporate bedrijven en als interim heb ik vele MKB bedrijven naar een volgende groeifase mogen brengen. Mijn kennis en ervaring heb ik verwerkt tot een effectieve methodiek om MKB bedrijven daadkrachtig te helpen met hun groeiversnelling.

De werkwijze is succesvol bij bedrijven die tegen de grenzen van hun groei aanlopen of juist de ambitie hebben om aanwezig verbeterpotentieel echt te benutten. Hoeveel verbeterpotentieel zit er in jouw bedrijf ?


WAAROM MKB ?

Ik richt mij op het MKB omdat ik mij echt thuis voel bij ondernemers. De sfeer en de “can do” mentaliteit passen bij mij. Als zoon en kleinkind van ondernemers weet ik dat ondernemen niet altijd rozengeur en maneschijn is.  Jij staat er als ondernemer vaak alleen voor en binnen jouw team is niet altijd de gewenste kennis en ervaring op het juiste niveau aanwezig.

Jouw accountant biedt extra kennis op fiscaal en financieel vlak.  Toekomstbestendig blijven en al jouw potentieel benutten vraagt echter om andere kennis en andere ervaring.  

WAT KAN JE VERWACHTEN

Ik help jou en jouw team met het vormen van een onderscheidende, duidelijke en gedragen strategie. Deze strategie vertalen wij in duidelijke bouwstenen en samen zorgen wij voor een daadkrachtige uitvoering. Doordat wij jouw team echt betrekken in alle fasen zal jij geen stappen, maar sprongen gaan maken. 

Mogelijk ben jij de laatste jaren al hard gegroeid en mis jij vooral de grip op groei. In dat geval zal ik jou helpen met een werkwijze waardoor : iedereen op dezelfde bladzijde staat, inzicht en overzicht op kerntaken wordt behouden, nieuwe zaken echt van de grond komen en geborgd worden. 

WORDT OOK EEN KOPLOPER

Onderstaand een link naar een rapport van de ING Bank over het MKB richting 2025. Samengevat : succesvolle bedrijven beschikken over een duidelijke strategie en een werkwijze om slagvaardig zaken uitgevoerd te krijgen. Om tot de koplopers in jouw branche te horen zijn een aantal bouwstenen vereist. Sterker nog indien jij hiermee niet aan de slag gaat zal jouw bedrijf langzaam afglijden naar de achterhoede.

Dat wil jij toch niet ?


Lees deze whitepaper maar eens

Bel jij mij voor een vrijblijvende kennismaking of stuur mij even een bel verzoek.
 

 

INTERESSE ?

Neem vrijblijvend contact op


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content