Over NEXT GEAR

AANGENAAM !

Ik ben Edward van Lunsen. Getrouwd met Jacqueline en samen hebben wij 2 geweldige tieners.
Next Gear staat voor mijn eigen volgende versnelling én mijn marktaanbod aan het middelgrote MKB.
Mijn ervaring en kennis heb ik verwerkt in een methodiek die echt een versnelling op de groei van jouw bedrijf zet.

Ruim 20 jaar heb ik in directies van een corporate onderneming gewerkt. De laatste 10 jaar was ik verantwoordelijk voor meerdere bedrijven van MKB omvang met 20-100 medewerkers. De no-nonse cultuur bij deze bedrijven paste erg goed bij mij. Ik heb in deze fase mijn rugzak aan kennis en ervaring flink mogen vullen. Concreet heb ik 4 bedrijven van verlies of magere groei naar een duidelijk volgend niveau mogen brengen.  Op het moment dat ik tegen ruim 150 medewerkers ging aankijken werd de baan voor mij teveel besturen. Tijd voor mijn eigen Next Gear.

Vanaf 2015 heb ik een aantal jaren als interim directeur voor o.a. investeerders gewerkt. Ik ben trots dat ook hier flinke resultaten geboekt zijn. Ondernemers die ik na een samenwerking aangeven dat zij en hun bedrijf flinke sprongen hebben gemaakt. Daar doe ik het voor !

WAAROM HET MKB ?

De sfeer en de no-nonsense mentaliteit binnen het MKB passen bij mij. Als zoon en kleinkind van ondernemers weet ik dat ondernemen niet altijd rozengeur en maneschijn is. Het is soms gewoon afzien en doorgaan.  Ik krijg veel voldoening om ondernemers en  hun teams echt verder te helpen. De wendbaarheid en besluitvaardigheid binnen het MKB zorgen ervoor dat al snel flink resultaat geboekt wordt.

Onderstaand een link naar mensen waarmee ik heb samengewerkt. Veel opdrachtgevers staan daar niet bij omdat ik 100% vertrouwelijk en vaak onder de radar werk.

Graag maak ik tijd voor een kennismaking. Voorop staan altijd jouw ambities en het verbeterpotentieel van jouw mooie bedrijf.

INTERESSE ?

Neem vrijblijvend contact op


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content