Over NEXT GEAR

Next Gear = Edward van Lunsen. Waarom dan een bedrijfsnaam ?
Omdat deze naam precies weergeeft waar ik voor sta. De volgende versnelling van jouw bedrijf.

Bij een familie onderneming met inmiddels ruim 15.000 medewerkers heb ik mijn rugzak mogen vullen. Via de commerciële lijn waar ik op het vlak van marketing en verkoop veel posities heb vervuld, ben ik verantwoordelijk geworden over meerdere bedrijven met een zowel een handels,- als productie component. Deze bedrijven waren allen recent overgenomen door mijn werkgever met als doel flink te gaan groeien.

Bij deze bedrijven met 20-100 medewerkers heb ik mijn voorkeur voor de no-nonsense MKB cultuur ontwikkeld. Met de bedrijven heb ik mooie successen geboekt.

Uiteindelijk ben ik zelfstandig geworden en in opdracht van investeerders & ondernemers gaan werken. Als eindverantwoordelijke of als coach & sparring partner. Mijn kernkracht is jou helpen om meer resultaat te behalen met jouw commerciële organisatie. Van strategie en propositie tot het effectief verhogen van omzet en rendement met jouw commerciële organisatie.

Graag nodig ik jou uit voor een telefonische kennismaking. Indien wij beiden voelen een mooie win:win te kunnen bereiken dan plannen wij een eerste sessie in. Jouw ambitie, de ervaren knelpunten en mogelijke verbeterpotentie scherp krijgen.

Mijn ideale klant:

De ondernemer die weet dat er meer in zijn bedrijf zit en heeft de ambitie om deze er ook uit te halen. Jij hebt geen moeite met lastige vragen en bent bereid om 100% transparant en ook zelfkritisch te zijn.

De investeerder die naast snelle verbetering vooral willen gaan voor het langjarig bouwen aan een solide en gezonde onderneming.

Ontvang jij graag een PDF met hierin mijn profiel en trackrecord stuur mij dan even een App op 0655477829 of een mail naar edward.van.lunsen@next-gear.nl . Ik werk veelal vertrouwelijk en “onder de radar”. Op verzoek breng ik jou graag in contact met ondernemers of investeerders die ik heb mogen helpen met de volgende versnelling van hun bedrijf.

INTERESSE ?

Neem vrijblijvend contact op


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content