Referenties

Hugo Broekhuis, Welvaere

Edward is a talented business coach who helped us grow to the next level in our business. Our conversations with him always left me feeling enriched and motivated to set higher goals for the company. He does a great job of formulating practical solutions and leveraging resources effectively to create an environment that drives sales and growth. His approach is direct and the content of his messages is valuable. Edward will challenge you to take your company to the next gear. I highly recommend him to businesses in any stage.

 

Rob Siemerink, General Manager – Vinytouch Reclame montage

Edward kent een tomeloze energie en drive. Zijn grote vakkennis, enthousiasme en betrokkenheid, maken dat hij in staat is om een scala aan complexe projecten en processen te managen. Humor en de wil om het met elkaar goed te hebben, maken dat hij binnen externe en interne netwerken goed gezien wordt. Senioriteit in business en in relaties zijn bij hem verankerd.

 

Mark Stevenaar , Head of Finance – DLA Piper

Ik heb Edward leren kennen als een scherpe, resultaatgerichte professional met een neus voor sales, voor het uitbouwen van business en een goed gevoel voor interne en externe verhoudingen. Daarbij is Edward een harde werker met een goed dosis humor; kortom, het was prima samenwerken.

 

Theo de Vries, Vice President – Interstate Tyres

Edward is a wonderful person with great knowledge of doing business.
Sharp, Quick and to the point makes him a good business partner and a nice person

 

Erik Bretveld, Managing Partner – Packinvest AG

Edward heeft in 1,5 jaar als General Manager zowel de organisatie structuur en processen verbetert als ons ambitieuze groeiplan voor 2016 gerealiseerd. Voor ons als investor was zijn inbreng groot om uiteindelijk Wave Weed Control succesvol aan een strategische partner te kunnen verkopen.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content