Referenties

Erik Bretveld, Managing Partner – Investeerder
Edward heeft de organisatie structuur en processen verbetert en ons ambitieuze groeiplan helpen formuleren en realiseren. Voor ons als investeerder was zijn inbreng groot om Wave Weed Control succesvol aan een strategische partner te kunnen verkopen. 

Rob Visser, MBA     Board Member –  Stern Holding
Edward is een kundige vent met een groot netwerk. Edward heeft ons geadviseerd bij de verbreding van onze productportfolio en dat heeft goed uitgepakt. Hartelijk dank daarvoor !

Rob Siemerink, General Manager – Vinytouch Reclame montage
Edward brengt veel energie en drive. Zijn vakkennis, enthousiasme en betrokkenheid, maken dat hij in staat is om een scala aan complexe projecten en processen te managen. Humor en de wil om het met elkaar goed te hebben, maken dat hij binnen externe en interne netwerken goed gezien wordt. 

Chiel Kraai, eigenaar  – Welvaere
Edward heeft ons geholpen om meer structuur te krijgen na een flinke groeiperiode. Met onze gesprekken heeft hij laten zien waarop onze focus moest liggen en ons klaargemaakt voor de volgende groeifase. Edward is direct en een goede partner om over problemen en de oplossingen te sparren.

Mark Stevenaar , Head of Finance – DLA Piper
Ik heb Edward leren kennen als een scherpe, resultaatgerichte professional met een neus voor het uitbouwen van business en een goed gevoel voor interne en externe verhoudingen. Daarbij is Edward een harde werker met een goed dosis humor. Het was prima samenwerken.

Theo de Vries, Director Europe – TBC Corp.
Edward is a wonderful person with great knowledge of doing business.
Sharp, Quick and to the point makes him a good business partner and a nice person.

Pascal Heithuis,   Management Enzo
Edward is een zeer gedreven persoonlijkheid die een commerciële blik heeft op verscheidende onderwerpen, waarbij hij direct kansen ziet.  Door gedreven te werken naar vooraf gedefinieerde doelstellingen weet hij met teams echt succes te behalen. Daarnaast maakt hij tijd voor de persoonlijke interactie om te weten wat er in het bedrijf leeft.

Walter van den Brink, Electronic Services
Met Edward is het erg prettig samenwerken. Ik heb hem leren kennen als een ambitieuze en gedreven persoon met een gezonde portie  humor. Met jou heeft ons bedrijf mooie stappen gezet die zeker gaan leiden tot een beter resultaat.

Hugo Broekhuis, MT lid Welvaere
Edward is a talented business coach who helped Welvaere grow to the next level in business. Our conversations with him always left me feeling enriched and motivated to set higher goals for the company. He does a great job of formulating practical solutions and leveraging resources effectively to create an environment that drives sales and growth. His approach is direct and the content of his messages is valuable. Edward will challenge you to take your company to the next level. I highly recommend him to businesses in any stage.

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content