Coach traject

JE HOEFT NIET ZIEK TE ZIJN OM BETER TE WORDEN

Als ondernemer weet jij echt wel op welke onderdelen verbetering te halen valt. Maar waar te beginnen ? Vaak verdwijnen goede voornemens weer in de waan van de dag. Op zich draai jij prima, maar je weet dat er veel meer mogelijk is………

Iedere ondernemer en ieder bedrijf loopt bij 15-60 medewerkers tegen een plafond aan.  Samen gaan wij dat plafond doorbreken.
Uitgangspunt is jouw dromen en ambitie waarmaken. De wil en instelling om echt stappen te gaan maken is een vereiste.

Zeer effectief kijken wij  waar de remmen en versnellers liggen. De kracht van mijn aanpak is dat wij samen bouwstenen leggen voor blijvende verbetering. Jij blijft aan de bal, ik ben jouw partner om in een aantal maanden het plafond te doorbreken. Op welk onderdeel denk jij dat het meeste verbeterpotentieel ligt ?

 

Jouw ambitie en dromen vertalen wij in visie, structuur en daadkracht. Niet alleen extra omzet en winst, maar vooral meer grip en werkplezier. Niet alleen jijzelf, maar ook je partner zal erg blij zijn met “jouw” Next Gear. De uitspraak van een ondernemer waar ik verschrikkelijk trots ben : Dit had ik veel eerder moeten doen.

HOE WERKT DAT DAN

Voor het beste resultaat gaan wij samen een traject aan voor minimaal 6 maanden. Ik ben hierbij 3 dagdelen per maand op jouw bedrijf en 24/7 beschikbaar. Deze minimale periode is nodig om de verbeteringen ook goed te borgen.

Het grote voordeel voor jou is dat ik geen werk ga doen wat jouw team of jijzelf gewoon zelf kunnen. Je betaalt alleen mijn echte toegevoegde waarde, wel zo prettig. Meer over mij kan je lezen op :

Over NEXT GEAR

NIET UITSTELLEN MAAR SCHAKELEN

Bel of app mij op 06 554 778 29  voor direct contact. Ik bel jou binnen 8 uur terug indien ik in dromenland of in gesprek ben.

 

 

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content