Quickscan

Binnen 5 dagen een scherpe analyse

Jij bent inmiddels even onderweg, maar loopt tegen een aantal zaken aan. De groei is wel erg hard gegaan en je mist structuur. Of nieuwe plannen komen maar moeilijk van de grond. 

Met een Quickscan maak ik zeer effectief een foto van jouw bedrijf. Gegarandeerd zal dit direct een aantal winstpunten opleveren.

Jouw bedrijf is als een uurwerk waarin de verschillende onderdelen naadloos moeten samenwerken. Ieder onderdeel uit de scan zal direct een aantal remmen en versnellers blootleggen.  

De Quickscan brengt de volgende zaken duidelijk in beeld.

Het uiteindelijke plan vertalen wij samen in een Dashboard op A4. Duidelijk en zichtbaar de acties scherp hebben. Goede plannen zijn immers niets waard indien de uitvoering gebrekkig is.

Jij en je MT zullen vanuit een juiste koers, duidelijke plannen en een  methode voor realisatie geen stappen, maar sprongen gaan maken.

Laten wij bellen voor toelichting of voor het maken van een afspraak :

GROEI DOOR MET NEXT GEAR

Een externe geeft jou een frisse blik en momentum. Doordat ik al vele malen succesvol een groeitraject heb doorlopen kan jij rekenen op een zeer effectieve aanpak. Uiteindelijk blijft het wel maatwerk, zoals  jouw bedrijf is immers er geen tweede. 

Laten wij kennismaken, daar zal jij geen spijt van krijgen.  

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content