Quickscan

Binnen 5 dagen een scherpe analyse

Jij bent inmiddels even onderweg, maar loopt tegen een aantal zaken aan. De groei is wel erg hard gegaan en je mist structuur. Of nieuwe plannen komen maar moeilijk van de grond.

Met een Quickscan maken wij effectief een foto van jouw bedrijf en alle vitale onderdelen.  De ervaring leert dat direct een aantal mooie winstpunten worden geboekt. Voor de diverse afdelingen werken  wij met absolute experts in hun vakgebied. Wat wij gemeen hebben in een voorliefde voor het MKB, een bak aan ervaring en een no-nonsense mentaliteit.

Jouw bedrijf is als een uurwerk waarin de verschillende onderdelen naadloos moeten samenwerken. Ieder onderdeel uit de scan zal direct een aantal remmen en versnellers blootleggen.

De Quickscan brengt de volgende zaken duidelijk in beeld.

Naast een lijst van direct te realiseren winst leveren wij  jou een Dashboard op een A4.  Een dashboard en aanpak om tot echt succes te komen. Heb jij ook niets met dikke rapporten en vage omschrijvingen?

Laten wij bellen voor toelichting of voor het maken van een afspraak :

DOORPAKKEN MET NEXT GEAR

Mist jouw team of jijzelf de tijd of kennis om de plannen goed uit te voeren? Dan kunnen wij op parttime basis ondersteuning bieden.
Wij krijgen rode vlekken van adviseurs die vooral druk zijn met het verlengen van een opdracht. Het is onze insteek om jou en je team zelf de stappen te laten maken. Effectief en no-nonsens, daarom passen wij goed bij het MKB.

Pak jij ook door ?

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content