De Start versneller

Ik ben als coach  geaccrediteerd door de Startversneller.
Een initiatief van de provincie Gelderland om ondernemers te helpen op weg naar succes.

Waarom ik graag starters help ?
De eerste periode als ondernemer is een van de leukste maar moeilijkste fasen. Hoe mooi is dat als ik jou net dat zetje mag geven waardoor jij sneller of beter op gang komt. Naast een duidelijk stappenplan mag je rekenen op sparren, klankborden en oprecht advies. Ik zeg niet wat jij wilt horen, ik zeg waar jij iets aan hebt.

Wat kost jou dat ?
Dankzij de startversneller betaal jij slechts 250,= voor een coaching traject van 1.250,=.  Belangrijker is dat jij na iedere sessie ongeveer een halve dag kwijt bent aan uitwerken van de vorige of voorbereiden van de volgende sessie.

Ik help jou met het ontwerpen van jouw unieke en onderscheidende aanbod. Na het coaching traject kan jij zo de rest van al je te nemen acties uitrollen.

Ben jij al een paar jaar onderweg en weet je dat het anders kan of moet? Ik help jou naar een blauwdruk waarin je wel succesvol wordt.

Voorwaarden :
Jij hebt jouw vestiging in de provincie Gelderland, bent ingeschreven bij de KvK én staat niet langer dan 5 jaar ingeschreven.

Schakel op tijd :
Ik help maximaal 10 starters per kwartaal. Zit ik vol dan zal ik je graag verwijzen naar een ander die jou echt verder helpt.

Aanvragen van een coaching voucher: www.destartversneller.nl
Op de site vul jij in 10 minuten de ondernemersscan in en doe jij jouw coachverzoek. Na een korte intake door een consultant van de Startversneller ontvang jou jouw voucher en wij kunnen aan de bak.

 

 

Overweeg jij te starten en heb je nog geen KvK nummer dan kan jij ook aansluiten voor een kickstarter sessie bij Barneveld Tomorrow.
Iedere laatste vrijdag van de maand kan jij daar kennis tanken en mede starters ontmoeten  www.barneveldtomorrow.nl

 

App of bel 0655477829

Of stuur een korte mail die ik binnen 24 uur zal beantwoorden


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content