Home > Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen: begin op tijd!

Samen met Next Gear optimaliseer je jouw bedrijf op tijd voor verkoop, zodat je het kunt verkopen tegen de best mogelijke prijs. Of draag je jouw familiebedrijf in de best mogelijke staat over aan je zoon, dochter of ander familielid. Je hebt immers niet voor niets jarenlang zo hard aan je bedrijf gewerkt.

Bereid mijn bedrijf voor op verkoop
Bedrijf overnemen Next Gear-min

Pre-exit: voorbereiden op bedrijfsverkoop

Een bedrijf verkopen of overdragen is zware kost. En dan hebben we het over de zakelijke kant, nog niet eens over de emotionele kant. De pre-exit start al ruim voor de overname en er moet veel geregeld worden. Terwijl je nog tal van andere zaken aan je hoofd hebt, want je bent nu nog steeds ondernemer. Maar te laat starten met de voorbereidingen kan je zomaar tonnen of zelfs miljoenen kosten. Team Next Gear helpt je op tijd de juiste keuzes maken, voor optimale waardering van jouw bedrijf bij verkoop.

Direct aan de slag?

Bedrijfsoverdracht familiebedrijf

Bedrijfsoverdracht binnen een familiebedrijf is een andere tak van sport. Als ondernemer wil je al je kinderen eerlijk bedelen. Maar het overnemende kind moet na de overname zijn bedrijf wel hard laten groeien. Hoe betaalt hij of zij anders de rekening aan de familie? Onze ervaren bedrijfsspecialisten lichten samen met jou je bedrijf in de volle breedte door, komen met een advies en begeleiden je naar verbetering. Zodat je jouw bedrijf met een goed gevoel kunt overdragen. En je opvolger verder bouwt op jouw succes. 

Direct aan de slag?
Bedrijfsoverdracht familiebedrijf verkopen-min

Maak kennis met onze specialisten

Edward van Lunsen
Founding Partner
Founder, verbinder en aanjager van Next Gear. Edward heeft inmiddels tientallen ondernemingen en ondernemers helpen doorgroeien naar een volgende fase.
Lees meer

Bekijk de succesverhalen van onze klanten

Naar klantcases