3D Challenge

NIET OVERLEVEN, MAAR OVERWINNEN !

Met de 3D challenge leggen wij de bouwstenen en brengen focus voor een winnende koers. Samen schakelen wij naar een volgende groeifase.
De investering wordt tijdens de challenge vaak al in een veelvoud terugverdiend.

Jouw ambitie en droom als ondernemer is het vertrekpunt. Voor draagkracht en het benutten van alle aanwezige kennis gaan wij bij voorkeur met het gehele MT aan de slag.  Doordat alle vitale aspecten op zeer een effectieve wijze aan de orde komen ontstaat een  blauwdruk naar succes.

Onze rol is faciliteren, spiegelen, doorvragen en alternatieven aanreiken. Wij stellen niet alleen de (soms) lastige vragen, maar denken actief mee in oplossingen. Het effect om met elkaar  over de blauwdruk en concrete stappen naar succes te sparren is enorm.

Inclusief intakes, voorbereiding en een gedegen feedback bedraagt de investering slechts 4.750,= bij een MT met maximaal 4 deelnemers. In veel gevallen kan daarbij ook nog een extra subsidie worden verkregen. Vraag mij naar de mogelijkheden,

De dynamiek en turbulentie van tegenwoordig vraagt om een duidelijke en winnende koers. Juist nu is het ideale moment om echt te schakelen. Jij als ondernemer weet heel goed op welke vlakken de echte verbeterpotentie ligt. Laten wij eens sparren over jouw uitdagingen.

Ben jij klaar voor jouw Next Gear ?

Minimale opbrengst uit vele trajecten :

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.


Contact

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

Toggle content